Известие

Collapse
No announcement yet.

Bord Comp 156

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Bord Comp 156

Здравейте колеги,искам да попитам това малко чудо малкия борд комп какво точно трябва да показва,гледам на него има силвол за някакво заключване,колан и врата но не светят,светва единствено когато дам на контакт това за колана, акумулатора,маслото и още нещо но не помня,какво беше, има още 1-2 където не светват,не съм си сложил колана и свети за 2-3 секуунди и гасне,нито пищи ако има такава функция нито нищо.

Надявам се да съм се изкавал правилно и да ме разберете.

Това е въпросния комп:

Благодаря предварително.
    Last edited by dancho89; d.m.y г., 21:18.

sigpic

Първоначално публикувано от dancho89 Покажи съобщение
    Здравейте колеги,искам да попитам това малко чудо малкия борд комп какво точно трябва да показва,гледам на него има силвол за някакво заключване,колан и врата но не светят,светва единствено когато дам на контакт това за колана, акумулатора,маслото и още нещо но не помня,какво беше, има още 1-2 където не светват,не съм си сложил колана и свети за 2-3 секуунди и гасне,нито пищи ако има такава функция нито нищо.

Надявам се да съм се изкавал правилно и да ме разберете.

Това е въпросния комп:

Благодаря предварително.
    Нищо не се вижда

Comment

Някое от тези ли е? Не се отваря снимката ти?
      Това са просто контрони светлини.
      -----------
      Пай сеее ...
      Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение

-----------
        Пай сеее ...
        Вече взе и да не вижда ние как го видяхме
        Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Задуха ни е игнорирал,та не ни чете.
          Колега индикация имаш за коя врата не е затворена. Оранжевата в ляво горе,проблем с ABS. Червената горе в дясно вдигната ръчна.
          Червената долу в ляво мисля,че беше за изключен пасажерски еърбег,може и да бъркам. Имаш ключе оранжево-ако свети постоянно означава,че не разпознава ключа(проблем с имобилайзера).
          P.S.
          Лорде,при мен също не се отваря прикачения фаил на автора на темата. Нооо задуха можеше просто да каже,че снимката не се отваря.

-----------
          Пай сеее ...
          Две неща са безкрайни: Вселената и човешката глупост, и аз не съм сигурен за Вселената.

Comment

Като пусна темата се виждаше, после изчезна.
            Не всички, които се скитат, са изгубени.

Comment

Първоначално публикувано от Zlobich Покажи съобщение

Някое от тези ли е? Не се отваря снимката ти?
              Това са просто контрони светлини.
              -----------
              Пай сеее ...
              Извинявам се колеги интернета ми падна, колега като втората снимка, някой от индикациите не светят,примерно това за колана не трябва ли да свети докато не поставя колан,и като поставя да спре да свети индикацията,незнам как е на тази кола.
              Last edited by dancho89; d.m.y г., 02:25.

sigpic

Comment

159 1.8 MPI
                166 2.0 TS (ex)

Comment

Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщение

Колега
                  1.Добре е свети когато пусна темпомата
                  2.Светва за 2-3 секунди и изгасва,а още не съм поставил колан,знам че по принцип трябва да угасне когато поставиш колан.
                  3.Светва и примигва няколко пъти,когато дам на контакт,след това си угасва.
                  4.Светва когато дам на контакт,след запалване си угасва.
                  5.Светва когато дам на контакт,след запалване си угасва.
                  6.Светва и примигва няколко пъти когато дам на контакт,и си угасва.
                  7.До сега не се е налагало да свети,което е добре.
                  8.Изобщо като е отворена вратата при контакт,запален двигател или в движение не светва тази индикация,индикацията на централния комп си показва че е отворена дадена врата,и с звуков сигнал, но тази малката не свети.

sigpic

Comment

По отношение на 8 в описанието пише:

Door open warning light
                    The warning light is only present on versions without INFOCENTER.

Т.е - щом имаш инфо-дисплей, е нормално да не свети.

Индикацията за непоставен колан би трябвало да свети.
                    Следва да се търси причината.

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

По отношение на 8 в описанието пише:

Door open warning light
                      The warning light is only present on versions without INFOCENTER.

Т.е - щом имаш инфо-дисплей, е нормално да не свети.

Индикацията за непоставен колан би трябвало да свети.
                      Следва да се търси причината.

Ясно,а по принцип можели да има грешка в компа и от там да прави така,на баща ми на колата рено меган не светеше изобщо,закара я на сервиз боцнаха я на комп изтриха грешки и се оправи.

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от dancho89 Покажи съобщение
                        Ясно,а по принцип можели да има грешка в компа и от там да прави така,на баща ми на колата рено меган не светеше изобщо,закара я на сервиз боцнаха я на комп изтриха грешки и се оправи.
                        Не мисля. Информация за състоянието на коланите дисплеят получава от оборотомера, който изпълнява и функциите по следенето на светлините.
                        Има ли разлика в поведението на въпросната индикация, при поставен и непоставен колан?

159 1.8 MPI
                        166 2.0 TS (ex)

Comment

Ебати глупостите, Екооооо.
                          Алфа 156 няма датчик за закопчан колан! Лампата свети 10-на секунди за да те предупреди и угасва. Не пращай човека да търси под вола теле
                          Last edited by Alex_26; d.m.y г., 09:27.

Comment

Не мисля. Информация за състоянието на коланите дисплеят получава от оборотомера, който изпълнява и функциите по следенето на светлините.
                            Има ли разлика в поведението на въпросната индикация, при поставен и непоставен колан?
                            Колега с сложен и не сложен колан си свети няколко секунди и си изгасва.

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                            Алфа 156 няма датчик за закопчан колан! Лампата свети 10-на секунди за да те предупреди и угасва. Не пращай човека да търси под вола теле

Колега там някъде свети няколко секудни и изгасва.Незнам как е,аз си мислих че има такова нещо щом имаш индикация за сложен колан би трябвало реално погледнато да ти показва че не си си сложил колана с светлинна или с сигнална индикация.

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от Alex_26 Покажи съобщение
                              Успокой се бре. Аз чета само, какво пише в бумагите и тук не съм казал нищо повече от това.

159 1.8 MPI
                              166 2.0 TS (ex)

Comment

Working...
                              X